Ademcursussen beginnen in september

De ademhalingscursus voor beginners en de cursus voor gevorderden starten beide in september weer!

Gebruik de ademhalingscursus om stress en spanningen los te laten, weer op een vrije en natuurlijke manier te ademen en om meer inzicht in jezelf te krijgen! Stap in het proces van persoonlijke ontwikkeling die je tijdens deze mooie cursus doormaakt!

Als je de ademcursus voor beginners hebt gevolgd, kan je aan de ademcursus voor gevorderden meedoen. Veel deelnemers vinden het ook fijn om de cursussen vaker te doen, er is zoveel uit te halen en de oefeningen worden bij herhaling alleen maar makkelijker en krachtiger.

Ademhalingscursus voor beginners

Deze cursus vindt plaats op donderdagen vanaf september 2018: let op de verschillende data (om de week)

– Donderdag: 20 september, 4 oktober, 25 oktober, 8 november, 22 november, 6 december, 10 januari 2019, 24 januari, 7 februari, 21 februari

– 18.30 – 20.00 uur

Ademhalingscursus voor gevorderden

Deze cursus vindt plaats op donderdagen vanaf september 2018: let op de verschillende data (om de week)

– Donderdag: 27 september, 11 oktober, 1 november, 15 november, 29 november, 13 december,  17 januari, 31 januari, 14 februari, 28 februari

– 18.30 – 20.00 uur

(Wil je een ademhalingsles  privé volgen? Lees verder op deze pagina)

Ervaring van een cursist:

“Toen ik begon met de ademhalingscursus zat mijn ademhaling hoog, waardoor ik heel gespannen en onrustig was en ik helemaal niet kon ontspannen.

De ademhalingslessen waren rustig en opbouwend. Ik leerde verschillende ademhalingstechnieken en had voldoende ontspanning en loslaat momenten. Hierdoor leerde ik gaandeweg weer vertrouwd te raken met mijn buikademhaling en innerlijke ik!

Na elke les voelde ik totale rust in mijn hoofd en lichaam, het was heerlijk om dit zo te ervaren. De lessen hebben me geholpen om in het leven meer los te laten. Ook durf ik weer te laten zien wie ik ben!

Ik kan deze cursus iedereen echt aanraden! Ik vind de cursus zo fijn en leerzaam dat ik hem voor een 2e keer wil doen. Ik heb er nu al weer zin in om het volgend seizoen te beginnen met de cursus!”

Wil je meer lezen over deze ademhalingscursus? Lees dan verder op deze pagina.

Lees op deze pagina meer ervaringen van cursisten met de ademhalingscursus.

De ademhalingscursussen (beginners en voor gevorderden) bestaan per cursus uit 10 lessen van 1,5 uur.
Tarief voor 10 lessen: € 145,-

Voor vragen of aanmeldingen neem dan contact op via:
E-mailadres: dewittevlamyoga@gmail.com
Of bel naar: 06-24664000

Graag tot ziens,

Amparin