Ademworkshop op 16 september 2018

Op 16 september 2018 kan je weer meedoen met de ademworkshop!

Deze workshop geeft je de mogelijkheid om te ervaren wat de ademoefeningen voor je kunnen doen.

In deze workshop leer je weer bewust contact te maken met de juiste manier van ademhalen in combinatie met ontspanningsoefeningen. Op het moment dat we bewust zijn van onze ademhaling kunnen oude patronen worden doorbroken. Een rustige beheerste ademhaling heeft een positief effect op het zenuwstelsel, organen en ontspant lichaam en geest. Door deel te nemen aan deze workshop en te proeven van de ademhalingsoefeningen kan je de kracht van de adem ervaren. Het is een fijne workshop waarbij je even op adem kan komen! Deze workshop is ook heel prettig om samen te doen!

Datum: zondag 16 september 2018 van 14:00 – 16:30 uur.

Lees verder op deze pagina.

Aanmelden kan via dewittevlamyoga@gmail.com of via 0624664000.

Graag tot ziens!

Amparin