Ademhalingscursussen Rotterdam starten in september

In september 2019 beginnen de beide ademhalingscursussen weer.

Gebruik de ademhalingscursus om stress en spanningen los te laten, weer op een vrije en natuurlijke manier te ademen en om meer inzicht in jezelf te krijgen! Stap in het proces van persoonlijke ontwikkeling die je tijdens deze mooie cursus doormaakt.

Als je de ademcursus voor beginners hebt gevolgd, kan je aan de ademcursus voor gevorderden meedoen. Veel deelnemers vinden het ook fijn om de cursussen vaker te doen, er is zoveel uit te halen en de oefeningen worden bij herhaling alleen maar makkelijker en krachtiger.

Ademhalingscursus voor beginners:

De ademhalingscursus voor beginners start op donderdag 19 september 2019! Deze ademhalingscursus bestaat uit 10 lessen. Bijna alle lessen vinden om de week plaats, zie hieronder voor de data. Data: 19 september, 3 oktober, 24 oktober, 7 november, 21 november, 5 december, 19 december, 16 januari 2020, 30 januari, 13 februari (van: 18.30 tot 20.00 uur).

(klik hier voor meer informatie over de ademhalingscursus voor beginners)

Ademhalingscursus voor gevorderden:

De ademhalingscursus voor gevorderden start op donderdag 12 september 2019! Deze ademhalingscursus bestaat uit 10 lessen. Bijna alle lessen vinden om de week plaats, zie hieronder voor de data. Data: 12 september, 26 september, 17 oktober, 31 oktober, 14 november, 28 november, 12 december, 9 januari 2020, 23 januari, 6 februari (van: 18.30 tot 20.00 uur).

(klik hier voor meer informatie over de ademhalingscursus voor gevorderden)

Privélessen zijn ook mogelijk

(Wil je een ademhalingsles  privé volgen? Lees verder op deze pagina)

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met me op.

Graag tot ziens,

Amparin