Ademworkshop Rotterdam op 11 augustus

Op zondag 11 augustus 2019 kan je van 14.00 tot 16.30 uur meedoen met de ademworkshop.

Deze workshop geeft je de mogelijkheid om te ervaren wat de ademoefeningen voor je kunnen doen. In deze workshop leer je weer bewust contact te maken met de juiste manier van ademhalen in combinatie met ontspanningsoefeningen. Op het moment dat we bewust zijn van onze ademhaling kunnen oude patronen worden doorbroken. Een rustige beheerste ademhaling heeft een positief effect op het zenuwstelsel, organen en ontspant lichaam en geest. Door deel te nemen aan deze workshop en te proeven van de ademhalingsoefeningen kan je de kracht van de adem ervaren.

Het is een fijne workshop waarbij je even op adem kan komen.

Deze workshop is ook heel prettig om samen te doen!

klik hier voor meer informatie over de ademhalingsworkshop

Aanmelden kan via tel: 0624664000 of per e-mail via: dewittevlamyoga@gmail.com

Graag tot ziens,

Amparin