Informatie ivm het Coronavirus (update 24-03-2020)

Door de uitbraak van het Coronavirus heeft de overheid een aantal adviezen gegeven en maatregelen genomen. In dit bericht leg ik uit wat dit voor de Witte Vlam Yoga betekent en hoe wij hiermee omgaan.

Alle bijeenkomsten in groepen zijn tot 1 juni verboden. Daarom heb ik ervoor gekozen om zo lang als nodig is de yogalessen online, via Skype te gaan geven. Ook nieuwe deelnemers zijn hierbij van harte welkom! Zodra het weer mogelijk is, geef ik de lessen natuurlijk direct weer op onze locatie aan de Admiraal de Ruyterweg.

Skype kan je hier downloaden.

De overheid adviseert om 1,5 meter afstand van anderen te houden. Voor wat betreft de 1 op 1 activiteiten is dit in ons pand goed mogelijk. De 1 op 1 activiteiten zoals de privélessen yoga en adem, kunnen met de onderstaande maatregelen die wij nemen, doorgaan.

Mijn beroep valt niet onder de zogenoemde contactberoepen, die tijdelijk hun vak niet meer mogen uitoefenen omdat zij te dicht op hun cliënten komen.

Lees hier de nieuwe maatregelen van de rijksoverheid:  www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws

Wij vragen iedereen om samen met ons de onderstaande voorzorgsmaatregelen te nemen. Hiermee volgen wij de adviezen van het RIVM.

Wij vragen iedereen om:

  • regelmatig de handen te wassen (in de praktijk is bij binnenkomst desinfectie alcohol aanwezig, maar met zeep wassen is ook al voldoende)
  • elkaar geen handen te geven
  • aan de binnenkant van de elleboog te niezen of te hoesten
  • papieren zakdoekjes te gebruiken (en deze na gebruik weg te gooien)
  • thuis te blijven bij milde griepklachten (zoals keelpijn, niezen, verkoudheid, hoesten, kortademigheid, koorts, luchtwegklachten, e.d.)

(bronnen: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19 en https://lci.rivm.nl/richtlijnen/covid-19 zie onder Preventie)

Hiernaast houden wij een gepaste afstand tot elkaar, waardoor de kans op overdracht van het virus nog kleiner wordt. Ook maken wij de WC, deurklinken, lichtknoppen, e.d. elke dag met alcohol schoon.

Wij houden alle adviezen en maatregelen van de overheid in de gaten. Zodra de situatie verandert, updaten wij onze aanpak. Stuur me gerust een mail als je vragen hebt!

Amparin