Privelessen yoga en adem ook via Skype mogelijk

In verband met het coronavirus is het nu tijdelijk ook mogelijk om via Skype prive lessen yoga te volgen. Zo zorg je tijdens het coronavirus dat je toch in beweging blijft, kan ontspannen en meer in balans blijft!

Er zijn verschillende yogaoefeningen die jou in je kracht kunnen houden en je rustig maken. Hierdoor komt je geest ook tot rust en ervaar je meer kalmte en balans. Is dat nu niet iets wat we in deze periode vooral kunnen gebruiken?

Skype kan je hier downloaden.

Ook is het belangrijk om je weerstaand op peil te houden of te verbeteren, want door stress kan je weerstaand omlaag gaan. Er zijn hiervoor ook allerlei oefeningen die ingezet kunnen worden. Dus ik zou zeggen we kunnen deze periode ook benutten om er iets positief van maken en aan ons zelf werken.

Priveles op onze locatie ook mogelijk

In mijn yogapraktijk nemen we al alle maatregelen die het RIVM adviseert. Lees dit in dit bericht. Daardoor is het nog steeds mogelijk om op onze locatie 1 op 1 lessen bij te wonen.

Mocht je privélessen op onze locatie willen volgen, dan is dat mogelijk, houd deze website in de gaten (of neem contact met mij op) in verband met de nieuwste ontwikkelingen. Lees hier in dit bericht meer over.

Als je graag meer voorzorgsmaatregelen wilt nemen en liever niet ergens heen gaat, kan je nu dus ook via skype priveléssen yoga volgen. Zodra de maatregelen weer opgeheven worden, kan je de privélessen weer op onze locatie vervolgen.

Wil je je hiervoor aanmelden of heb je vragen? Neem dan gerust contact met me op via 0624664000 of dewittevlamyoga@gmail.com

graag tot ziens,

Amparin