Informatie ivm het Coronavirus (update 28-06-2020)

Door de uitbraak van het Coronavirus heeft de overheid een aantal adviezen gegeven en maatregelen genomen. In dit bericht leg ik uit wat dit voor de Witte Vlam Yoga betekent en hoe wij hiermee omgaan.

De yogalessen nu afwisselend op onze locatie en online

Tot 1 juli 2020 konden de groepslessen yoga vanwege de corona maatregelen tijdelijk alleen online, via Skype plaatsvinden. Alhoewel dit prima is bevallen, is het ook weer fijn dat de lessen per 1 juli weer op onze locatie kunnen plaatsvinden! Vanwege de 1,5 meter afstand die wij moeten aanhouden, hebben wij iedere groep in tweeën gesplitst. Zodoende krijgt iedereen om de week op locatie les, en in de andere week via Skype. Je kan een gratis proefles volgen, als je het eerst een keer wilt proberen.

Zodra het weer mogelijk is, geef ik de lessen natuurlijk direct weer altijd op onze locatie aan de Admiraal de Ruyterweg in Rotterdam.

Skype kan je hier downloaden.

Privéles yoga op onze locatie mogelijk

Sinds kort zijn de privélessen yoga met de corona maatregelen weer op onze locatie mogelijk! Privélessen zijn een uitstekende manier om maatwerkbegeleiding te ontvangen en yoga te beoefenen.

Privéles adem via Skype mogelijk

Privélessen met ademoefeningen kan je online volgen, wij hebben hier hele goede ervaringen mee. Het is net alsof je een privéles op locatie hebt gevolgd.

De overheid versoepelt de maatregelen steeds meer. Houd deze website in de gaten of neem contact op als je vragen hebt.

Klik hier voor meer informatie over de privélessen yoga

Klik hier voor meer informatie over de privélessen met ademoefeningen

Ademhalingscursus in september is afhankelijk van de corona maatregelen

De ademhalingscursus in september 2020 staat al gepland en kan doorgaan als dit gezien de corona maatregelen en de situatie in het land toegelaten wordt. Als je interesse hebt, kan je je nu al aanmelden of mij een mail sturen zodat je op de hoogte wordt gehouden. Lees hier verder.

De corona maatregelen op onze locatie

Mijn beroep valt niet onder de zogenoemde contactberoepen, die tijdelijk hun vak niet meer mogen uitoefenen omdat zij te dicht op hun cliënten komen. Dus het geven van individuele lessen is toegestaan.

Lees hier de nieuwe maatregelen van de rijksoverheid:  www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws

Wij vragen iedereen om samen met ons de onderstaande voorzorgsmaatregelen te nemen. Hiermee volgen wij de adviezen van het RIVM.

Wij vragen iedereen om:

  • thuis te blijven bij milde griepklachten (zoals keelpijn, niezen, verkoudheid, hoesten, kortademigheid, koorts, luchtwegklachten, e.d. Je kan je dan via de GGD laten testen)
  • 1,5 meter afstand tot elkaar te houden
  • regelmatig de handen te wassen (op onze locatie is bij binnenkomst desinfectie alcohol aanwezig, met zeep wassen kan ook en is voldoende)
  • elkaar geen handen te geven
  • aan de binnenkant van de elleboog te niezen of te hoesten
  • papieren zakdoekjes te gebruiken (en deze na gebruik weg te gooien)
  • 14 dagen na het laatste contact in quarantaine te gaan als:

(bronnen: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19 en https://lci.rivm.nl/richtlijnen/covid-19 zie onder Preventie)

Hiernaast maken wij de WC, deurklinken, lichtknoppen, e.d. elke dag met alcohol schoon. Tussen de afspraken in zit voldoende tijd om te zorgen dat je geen anderen tegenkomt (dit is altijd al het geval geweest). Ook ventileren wij ons pand geregeld.

Wij houden alle adviezen en maatregelen van de overheid in de gaten. Zodra de situatie verandert, updaten wij onze aanpak. Stuur me gerust een mail als je vragen hebt!

Amparin