Informatie ivm het Coronavirus (update 23-01-2021)

Door de uitbraak van het Coronavirus heeft de overheid een aantal adviezen gegeven en maatregelen genomen. In dit bericht leg ik uit wat dit voor de Witte Vlam Yoga betekent en hoe wij hiermee omgaan.

De yogalessen nu tijdelijk alleen online (tijdens de huidige lockdown)

Onze groepen met yogalessen gaan door. In verband met de huidige lockdown vinden de yogalessen tijdelijk alleen online, via Skype plaats.

Nadat deze lockdown beëindigd is, kan je de wekelijkse yogalessen om en om (online en op onze locatie) volgen. Zo houden we de groepen kleiner en kunnen we de anderhalve meter afstand gemakkelijk aanhouden.

De yogalessen via Skype volgen bevalt heel goed! Je kan een gratis proefles aanvragen, als je het eerst een keer wilt proberen. En als je hulp bij Skype nodig hebt, helpen we je.

De yogalessen afwisselend op onze locatie en online (na de huidige lockdown)

Onze groepen met yogalessen gaan door. Nadat de huidige lockdown is beëindigd, kan je om en om (op locatie en via Skype) elke week deelnemen aan de lessen.

Wij vinden ieders gezondheid erg belangrijk en nemen daarom alle maatregelen die geadviseerd worden. Vanwege de 1,5 meter afstand die wij moeten aanhouden, hebben wij iedere yogagroep in tweeën gesplitst.

Zodoende krijgt iedereen na de huidige lockdown weer om de week op locatie les, en in de andere week via Skype (als er een lockdown is, krijgt iedereen tijdelijk alleen via Skype les, daarna hervatten we het rooster weer). Dit bevalt heel goed! Je kan een gratis proefles volgen, als je het eerst een keer wilt proberen. En als je hulp bij Skype nodig hebt, helpen we je.

De privé yogalessen kan je ook op onze locatie of via Skype volgen. De privé ademlessen kan je vooralsnog alleen via Skype volgen.

Skype kan je hier downloaden.

De yogalessen na corona

Als de meeste coronamaatregelen in de toekomst zijn opgeheven, vinden de lessen voor iedereen weer gewoon op onze locatie plaats.

Privéles yoga op onze locatie mogelijk

De privélessen yoga zijn met de corona maatregelen op onze locatie mogelijk! Privélessen zijn een uitstekende manier om maatwerkbegeleiding te ontvangen en yoga te beoefenen.

Privéles adem via Skype mogelijk

Privélessen met ademoefeningen kan je online volgen, wij hebben hier hele goede ervaringen mee. Het is net alsof je een privéles op locatie hebt gevolgd.

De overheid versoepelt de maatregelen steeds meer. Houd deze website in de gaten of neem contact op als je vragen hebt.

Klik hier voor meer informatie over de privélessen yoga

Klik hier voor meer informatie over de privélessen met ademoefeningen

Ademhalingscursussen voorlopig uitgesteld, privéles met ademoefeningen wel mogelijk

De ademhalingscursussen kunnen vanwege corona tijdelijk niet plaatsvinden. Als je interesse hebt, kan je je nu al aanmelden voor de eerstvolgende ademhalingscursus. Ook kan je mij een mail sturen zodat je op de hoogte wordt gehouden. Daarnaast kan je, zoals hierboven staat, privélessen met ademoefeningen online, via skype van mij ontvangen. Dit, en ook de yogalessen die doorgaan, zijn goede vervangende opties!

De corona maatregelen op onze locatie

Mijn beroep valt niet onder de zogenoemde contactberoepen, en mijn yogapraktijk is geen publieke binnenruimte, er is geen doorloop van mensen en alles werkt op afspraak. Natuurlijk kan je bij binnenkomst wel een mondkapje opdoen als je wilt, maar met de maatregelen die wij nemen is dat niet strikt noodzakelijk.

Lees hier de nieuwe maatregelen van de rijksoverheid:  www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws

Wij vragen iedereen om samen met ons de onderstaande voorzorgsmaatregelen te nemen. Hiermee volgen wij de adviezen van het RIVM.

Wij vragen iedereen om:

  • thuis te blijven en je op corona te laten testen bij milde verkoudheidsklachten (zoals keelpijn, niezen, verkoudheid, hoesten, kortademigheid, koorts, luchtwegklachten, e.d. Je kan je dan via de GGD laten testen)
  • 1,5 meter afstand tot elkaar te houden
  • regelmatig de handen te wassen (op onze locatie is bij binnenkomst desinfectie alcohol aanwezig)
  • elkaar geen handen te geven
  • aan de binnenkant van de elleboog te niezen of te hoesten
  • papieren zakdoekjes te gebruiken (en deze na gebruik weg te gooien)
  • 14 dagen na het laatste contact in quarantaine te gaan als:

(bronnen: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19 en https://lci.rivm.nl/richtlijnen/covid-19 zie onder Preventie)

Hiernaast maken wij de WC, deurklinken, lichtknoppen, e.d. elke dag met alcohol schoon. Tussen de afspraken in zit voldoende tijd om te zorgen dat je geen anderen tegenkomt (dit is altijd al het geval geweest). Ook ventileren wij ons pand goed.

Wij houden alle adviezen en maatregelen van de overheid in de gaten. Zodra de situatie verandert, updaten wij onze aanpak. Stuur me gerust een mail als je vragen hebt!

Amparin