Informatie ivm het Coronavirus (update 06-06-2021)

Door de uitbraak van het coronavirus heeft de overheid een aantal adviezen gegeven en maatregelen genomen. In dit bericht leg ik uit wat dit voor de Witte Vlam Yoga betekent en hoe wij hiermee omgaan.

Yogalessen en privélessen op onze locatie en online mogelijk!

Onze groepen met yogalessen gaan door. Wij vinden ieders gezondheid erg belangrijk en nemen daarom alle maatregelen die geadviseerd worden. Vanwege de 1,5 meter afstand die wij moeten aanhouden, hebben wij iedere yogagroep in tweeën gesplitst. Zodoende krijgt iedereen om de week op locatie les, en in de andere week via Skype (als er een lockdown is, krijgt iedereen tijdelijk alleen via Skype les, daarna hervatten we het rooster weer). Dit bevalt heel goed! Je kan een gratis proefles volgen, als je het eerst een keer wilt proberen. En als je hulp bij Skype nodig hebt, helpen we je.

De privé yogalessen en privé ademlessen kan je beide met alle corona maatregelen op onze locatie of via Skype volgen.

Skype kan je hier downloaden.

De yogalessen na corona

Als de meeste coronamaatregelen in de toekomst zijn opgeheven, vinden de lessen voor iedereen weer gewoon op onze locatie plaats.

Privéles yoga op onze locatie en ook via Skype mogelijk

De privélessen yoga zijn met de corona maatregelen op onze locatie mogelijk! Privélessen zijn een uitstekende manier om maatwerkbegeleiding te ontvangen en yoga te beoefenen. Als je deze privélessen via Skype wilt volgen, is dit ook mogelijk!

Privéles adem op onze locatie en ook via Skype mogelijk

Privélessen met ademoefeningen kan je op onze locatie (op afstand) en ook online volgen. Wij hebben hele goede ervaringen met online lessen. Het is net alsof je een privéles op locatie hebt gevolgd.

De overheid versoepelt de maatregelen steeds meer. Houd deze website in de gaten of neem contact op als je vragen hebt.

Klik hier voor meer informatie over de privélessen yoga

Klik hier voor meer informatie over de privélessen met ademoefeningen

Ademhalingscursussen voorlopig uitgesteld, privéles met ademoefeningen wel mogelijk

De ademhalingscursussen kunnen vanwege corona tijdelijk niet plaatsvinden. Als je interesse hebt, kan je je nu al aanmelden voor de eerstvolgende ademhalingscursus. Ook kan je mij een mail sturen zodat je op de hoogte wordt gehouden. Daarnaast kan je, zoals hierboven staat, privélessen met ademoefeningen op onze locatie of online, via skype van mij ontvangen. Dit, en ook de yogalessen die doorgaan, zijn goede vervangende opties!

De corona maatregelen op onze locatie

Mijn beroep valt niet onder de zogenoemde contactberoepen, en mijn yogapraktijk is geen publieke binnenruimte, er is geen doorloop van mensen en alles werkt op afspraak. Natuurlijk kan je bij binnenkomst wel een mondkapje opdoen als je wilt, maar met de maatregelen die wij nemen is dat niet strikt noodzakelijk.

Lees hier de nieuwe maatregelen van de rijksoverheid:  www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws

Wij vragen iedereen om samen met ons de onderstaande voorzorgsmaatregelen te nemen. Hiermee volgen wij de adviezen van het RIVM.

Wij vragen iedereen om:

  • thuis te blijven en je op corona te laten testen bij milde verkoudheidsklachten (zoals keelpijn, niezen, verkoudheid, hoesten, kortademigheid, koorts, luchtwegklachten, e.d. Je kan je dan via de GGD laten testen)
  • 1,5 meter afstand tot elkaar te houden
  • regelmatig de handen te wassen (op onze locatie is bij binnenkomst desinfectie alcohol aanwezig)
  • elkaar geen handen te geven
  • aan de binnenkant van de elleboog te niezen of te hoesten
  • papieren zakdoekjes te gebruiken (en deze na gebruik weg te gooien)
  • 14 dagen na het laatste contact in quarantaine te gaan als:

(bronnen: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19 en https://lci.rivm.nl/richtlijnen/covid-19 zie onder Preventie)

Hiernaast maken wij de WC, deurklinken, lichtknoppen, e.d. elke dag met alcohol schoon. Tussen de afspraken in zit voldoende tijd om te zorgen dat je geen anderen tegenkomt (dit is altijd al het geval geweest). Ook ventileren wij ons pand goed.

Wij houden alle adviezen en maatregelen van de overheid in de gaten. Zodra de situatie verandert, updaten wij onze aanpak. Stuur me gerust een mail als je vragen hebt!

Amparin