Privelessen yoga en adem mogelijk

Privéles yoga op onze locatie en ook via Skype mogelijk

De privélessen yoga zijn op onze locatie mogelijk. Privélessen zijn een uitstekende manier om maatwerkbegeleiding te ontvangen en yoga te beoefenen. Je krijgt oefeningen die voor jouw situatie het meest effectief zijn. Hierdoor werk je optimaal aan ontspanning, herstel, of aan jouw ontwikkeling. Als je de privélessen online wilt volgen, kan dat natuurlijk ook.

Privéles adem op onze locatie en ook via Skype mogelijk

Als je graag privélessen met ademhalingsoefeningen wilt volgen, is dit op onze locatie en via Skype mogelijk. Wij hebben hele goede ervaringen met het aanbieden van privéles via Skype, er is voldoende interactie mogelijk en je zal merken dat de les zeker een effectief resultaat heeft, net alsof je op locatie een les hebt gevolgd!

Lees hier meer over privélessen yoga

Lees hier meer over privélessen met ademoefeningen

In mijn yogapraktijk nemen we al alle maatregelen die het RIVM adviseert (zoals bijvoorbeeld het houden van afstand). Lees dit in dit bericht.

Wil je je aanmelden of heb je vragen? Neem dan gerust contact met me op via 0624664000 of dewittevlamyoga@gmail.com

Graag tot ziens,

Amparin