Yoga Rotterdam Centrum

Yoga Rotterdam Centrum

Ben je op zoek naar Yoga in Rotterdam Centrum? De Witte Vlam Yoga is gevestigd aan de Admiraal de Ruyterweg 167, 3031 AA Rotterdam. Wij zitten op 10 minuten loopafstand van de Coolsingel en de Meent. Vanaf Rotterdam Centraal rijdt een bus die vlak bij onze voordeur stopt. Ook rijden er trams in onze buurt.

Lees de ervaringen van deelnemers die je voorgingen!

Je krijgt les in onze prettige yogaruimte, zie de foto hieronder.

Integrale Yoga Rotterdam Centrum

Je kan een gratis proefles yoga volgen, je kan je aanmelden bij Amparin bij: dewittevlamyoga@gmail.com of bel naar: 06-24664000.

Integrale Yoga is een kalme en rustige vorm van yoga, die voor iedereen toegankelijk is. Lees meer op deze website over Integrale Yoga of over hoe een Integrale Yogales in zijn werk gaat! Of neem contact met ons op.

Als je vragen hebt, sta ik je graag te woord.

Amparin