Yogalessen Rotterdam

Yogalessen Rotterdam

Bij De Witte Vlam Yoga kan je ‘Yogalessen Rotterdam’ volgen. Onze locatie is gelegen aan de Admiraal de Ruyterweg 167, 3031 AA Rotterdam. Deze locatie is vanuit alle wijken boven de rivier de Maas goed per fiets, auto en openbaar vervoer te bereiken! 

Je kan een gratis proefles yoga volgen, je kan je aanmelden bij Amparin bij: dewittevlamyoga@gmail.com of bel naar: 06-24664000.

Integrale Yoga is een kalme en rustige vorm van yoga, die voor iedereen toegankelijk is. Lees meer op deze website over Integrale Yoga of over hoe een Integrale Yogales in zijn werk gaat! Of neem contact met ons op.

Je kan altijd instromen in onze diverse groepen!

Ervaringen van cursisten

De yogalessen zijn mij erg goed bevallen.  Het zijn lessen waarin je tot rust komt en dichter bij jezelf komt, een rustpunt in de week.
Amparin geeft de lessen op een fijne manier, waarin ook ruimte is voor meditatie. Aan te raden aan iedereen die graag wil kennismaken met yoga en meer rust wil in zijn leven. Voor mij persoonlijk brachten de lessen me dichter bij mezelf en bij mijn hart.

Yoga heeft mij rust en ontspanning gebracht, door de dagelijkse oefeningen ben ik minder stijf en sta ik stabieler in het leven.Yoga is eigenlijk een “levenswijze” geworden. Ik hoop er nog lang mee en met veel plezier mee door te gaan.

Lees hier meer ervaringen van cursisten!