Ademhalingsworkshop in Rotterdam op 8 mei 2022

Op zondag zondag 8 mei 2022 kan je van 14:00 tot 17:00 uur meedoen met de ademhalingsworkshop.

Ademoefeningen zijn onderdeel van de yogafilosofie en worden al duizenden jaren gebruikt om gezondheid en ontwikkeling te bevorderen. Tijdens de workshop zal je verschillende oefeningen ervaren die je helpen om te ontspannen en op een natuurlijke manier te ademen. Deze workshop geeft je de mogelijkheid om te ervaren wat de ademoefeningen voor je kunnen doen: ontspannen, loslaten en dichter bij jezelf komen te staan.

Op het moment dat we bewust en juist ademen kunnen oude patronen van stress, spanning en te hoog ademen worden doorbroken. Een rustige beheerste ademhaling heeft een positief effect op het zenuwstelsel, organen en ontspant lichaam en geest. Door deel te nemen aan deze workshop en te proeven van de ademhalingsoefeningen kan je de kracht van de adem ervaren.

Het is een fijne workshop waarbij je even op adem kan komen.

Deze workshop is ook heel prettig om samen met een vriend of vriendin, partner of familielid te doen!

Het tarief per persoon is: € 50,-

klik hier voor meer informatie over de ademhalingsworkshop

Aanmelden kan via tel: 0624664000 of per e-mail via: dewittevlamyoga@gmail.com

Graag tot ziens,

Amparin