Stress en ademhalingsoefeningen

Stress en ademhalingsoefeningen

Bij de Witte Vlam Yoga kan je een ademhalingscursus voor beginners en vervolgens een ademhalingscursus voor gevorderden volgen. Daarnaast kan je ook privélessen met ademtechnieken / ademcoaching volgen.

Een rustige en beheerste ademhaling heeft een positief effect op het zenuwstelsel en organen en ontspant lichaam en geest. Door langzaam ritmisch en diep te ademen, ga je je anders richten op jezelf en je omgeving en zal je veel rustiger blijven in tijden van spanning en stress. Door verschillende eenvoudige oefeningen te doen worden zeer goede resultaten verkregen. Lees hier meer over op deze pagina.

Door de Integrale ademhaling ontstaat:

  • een toename van energie en uithoudingsvermogen
  • verbeterde slaapfunctie
  • spanning neemt af en je kan beter omgaan met druk en stress
  • je ervaart meer kalmte
  • de weerstand neemt toe en ook je kracht
  • het concentratievermogen en alertheid worden vergroot waardoor je veel helderder kunt denken.

Een ervaring van een deelnemer

Ik ben via mijn coach bij Amparin gekomen, hij adviseerde mij om deze cursus te gaan volgen tijdens/na mijn herstel van een burn-out.
Ik kan met heel mijn hart zeggen dat dit mijn herstel enorm veel goed heeft gedaan. Amparin geeft op een heel warme manier “les”. Al bij de eerste les merk je dat de sfeer heel prettig en welkom aanvoelt. En ik voelde me gelijk op mijn gemak en vond de lessen ontzettend leuk!

Je merkt aan Amparin dat ze het met zoveel liefde en plezier doet en dat ze je zoveel mogelijk wil meegeven om meer ontspannen en natuurlijk door het leven te kunnen gaan. Amparin zou het liefst maar door willen blijven gaan tijdens de les om je nog meer en nog meer goede tips te geven, zelfs al staan de volgende mensen al te springen om hun cursus te mogen volgen.

De cursus heeft mij echt goed gedaan.
Ik kan de verschillende ademhalingstechnieken en oefeningen nu toepassen in verschillende dagelijkse situaties. Hierdoor voel ik mij vaker dichter bij mijzelf en in stresssituaties kom ik sneller tot rust. Ik doe de oefeningen nu met grote regelmaat omdat ik merk dat ik mij er prettiger door voel.

Na een les kom je zo ontspannen en met het gevoel dat je de hele wereld weer aan kan naar buiten. Amparin, bedankt dat je je enorme kennis over zoveel dingen met ons wilde delen en op zo’n leuke manier!

Lees hier meer ervaringen van deelnemers aan de privelessen.
Heb je interesse in deelname? Meld je dan nu aan.

Amparin