Informatie en onze maatregelen ivm het coronavirus (update 26-06-2022)

Door de uitbraak van het coronavirus heeft de overheid een aantal adviezen gegeven en maatregelen genomen. In dit bericht leg ik uit wat dit voor de Witte Vlam Yoga betekent en hoe wij hiermee omgaan.

Yoga tijdens corona: 3 opties

Wij vinden ieders gezondheid erg belangrijk en nemen daarom alle maatregelen die geadviseerd worden. De afgelopen tijd hebben we gezien dat de maatregelen steeds veranderen, op basis van de actuele situatie. Tijdens de hele periode waarin corona een grote rol speelt, hebben we gezien dat er 3 opties zijn, deze staan hieronder en zullen zich steeds afwisselen.

— op dit moment is optie 1 van toepassing, zie hieronder —

Optie 1: alle yogalessen op onze locatie (nu actief)

Tijdens deze optie kunnen alle groepslessen en privélessen gewoon op onze locatie plaatsvinden, zonder anderhalve meter afstand te hoeven houden.

Wij houden wel enkele maatregelen (zie onderaan) in stand, en uiteraard gelden de maatregelen van de overheid nog steeds.

Wanneer je zelf wilt, en ook bij (verkoudheids)klachten of een vastgestelde coronabesmetting kan je de les online volgen.

Optie 2: de yogalessen op onze locatie én online

Tijdens deze optie moeten we vanwege de anderhalve meter, iedere yogagroep in tweeën splitsen. Zodoende krijgt iedereen om de week op locatie les, en in de andere week via Skype. Dit bevalt heel goed! Je kan een gratis proefles volgen, als je het eerst een keer wilt proberen. En als je hulp bij Skype nodig hebt, helpen we je.

De privé yogalessen en privé ademlessen kan je beide met alle coronamaatregelen op onze locatie (op gepaste afstand) of via Skype volgen.

Optie 3: de yogalessen alleen online

Tijdens deze optie kunnen we vanwege de coronamaatregelen de groepslessen niet meer fysiek, maar wel online lesgeven. Deze situatie is altijd tijdelijk. Ik geef de lessen via Skype. Dit is de afgelopen jaren prima bevallen!

Skype kan je hier downloaden.

Privéles yoga op onze locatie én ook via Skype mogelijk

De privélessen yoga zijn zonder beperkingen op onze locatie mogelijk! Privélessen zijn een uitstekende manier om maatwerkbegeleiding te ontvangen en yoga te beoefenen. Als je deze privélessen via Skype wilt volgen, is dit ook mogelijk.

Privéles adem op onze locatie én ook via Skype mogelijk

Privélessen met ademoefeningen kan je zonder beperkingen op onze locatie volgen. Daarnaast kan je de privélessen ook online volgen. Wij hebben hele goede ervaringen met online lessen. Het is net alsof je een privéles op locatie hebt gevolgd.

Houd deze website in de gaten

De maatregelen verschillen per periode. Houd deze website in de gaten om op de hoogte te blijven van de actuele situatie, of neem contact op als je vragen hebt.

Tel: 0624664000 / E-mail: dewittevlamyoga@gmail.com

Amparin

Klik hier voor meer informatie over de privélessen yoga

Klik hier voor meer informatie over de privélessen met ademoefeningen

De ademhalingscursus voor beginners begint in september. Privéles met ademoefeningen blijft mogelijk

De ademhalingscursussen konden vanwege corona tijdelijk niet plaatsvinden. Nu de maatregelen zijn versoepeld, kunnen de ademhalingscursussen weer hervat worden. De eerstvolgende ademhalingscursus voor beginners start op donderdag 29 september 2022. Zie de agenda.

Als je interesse hebt, kan je je nu al aanmelden voor de eerstvolgende ademhalingscursus. Ook kan je mij een mail sturen zodat je op de hoogte wordt gehouden van toekomstige trainingen.

Daarnaast kan je privélessen met ademoefeningen op onze locatie of online, via skype van mij ontvangen. Dit, en ook de yogalessen die doorgaan, zijn goede vervangende opties voor perioden waarin de ademhalingscursus vanwege coronamaatregelen niet door kan gaan.

De coronamaatregelen op onze locatie

Lees hier de nieuwe maatregelen van de rijksoverheid:  www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws

Wij vragen iedereen om samen met ons de onderstaande voorzorgsmaatregelen te nemen. Hiermee volgen wij de adviezen van het RIVM.

Wij vragen iedereen om:

  • thuis te blijven en je op corona te (laten) testen bij reukverlies en/of milde verkoudheidsklachten (zoals keelpijn, niezen, verkoudheid, hoesten, kortademigheid, koorts, luchtwegklachten, e.d.)
  • thuis te blijven bij een positieve coronatest van één of meerdere huisgenoten of een nauw contact (dus ook als je gevaccineerd of negatief getest bent)
  • gelijk bij binnenkomst jouw handen te ontsmetten (bij de ingang staat desinfectie handgel)
  • elkaar geen handen te geven
  • aan de binnenkant van de elleboog te niezen of te hoesten
  • papieren zakdoekjes te gebruiken (en deze na gebruik weg te gooien)

Hiernaast maken wij de WC, deurklinken, lichtknoppen, e.d. elke dag met alcohol schoon. Ook ventileren wij ons pand goed.

Wij houden alle adviezen en maatregelen van de overheid in de gaten. Zodra de situatie verandert, updaten wij onze aanpak. Stuur me gerust een mail als je vragen hebt!

Amparin