Nieuwe ademhalingscursus (10 lessen) gepland voor 29-09-2022

Eind september begint er weer een nieuwe ademhalingscursus, een mooie cursus om spanning los te laten, tot jezelf te komen en je meer bewust te worden van wat jouw ademhaling je allemaal kan vertellen.

In deze cursus zal je verschillende ademoefeningen ervaren en aanleren. Ook wordt er aandacht aan ontspanningsoefeningen besteed. Wil je tot een goede ademhaling komen, dan is het namelijk belangrijk om eerst te ontspannen. Daarnaast zal je ervaren hoe meditaties aan de ontspanning kunnen bijdragen. De meditaties zijn ook onderdeel van deze ademhalingscursus.

Terugkeren naar de natuurlijke ademhaling is één van de aspecten van deze cursus. De Integrale Yoga ademhaling is eenvoudig te beoefenen. Ademoefeningen zijn onderdeel van de yogafilosofie en worden al duizenden jaren gebruikt om gezondheid en ontwikkeling te bevorderen.

Alle data zijn: 29 september, 6, 20 en 27 oktober, 10 en 24 november, 8 december, 5 en 19 januari 2023, 2 februari.

Tijd: 18:30 tot 20:00 uur.

Tarief: € 150,-

Heb je interesse? Lees dan hier verder.

Aanmelden kan via tel: 0624664000 of per e-mail via: dewittevlamyoga@gmail.com

Graag tot ziens,

Amparin