Ademhalingscursus voor gevorderden Rotterdam

Wil je jouw vaardigheden onderhouden en verdiepen? Dat kan want de ademhalingscursus kent een beginnerscursus en een cursus voor gevorderden! Als je de beginnerscursus hebt gevolgd, kan je deelnemen aan deze ademhalingscursus voor gevorderden.

Ademhalingscursus voor gevorderden Rotterdam

De opbouw in de lessen en cursussen

In de cursus voor beginners en gevorderden zit een opbouw. Deze opbouw is nodig om in tot een verantwoord en passend proces van ontwikkeling te komen, waardoor je steeds dichter bij jezelf kunt komen te staan. Dit werkt door op fysiek, mentaal en emotioneel gebied.

Het is belangrijk dat dit stap voor stap gebeurt, waardoor iedere keer iets in jezelf open kan gaan en de prana vrij kan gaan stromen. De prana, onze fijnstoffelijke levensenergie, brengt je innerlijke en uiterlijke wereld in balans dankzij de kracht van de adem. De opbouw zorgt ervoor dat je stap voor stap werkt aan bewustwording en groei.

De cursus voor gevorderden biedt de deelnemers de mogelijkheid om de oefeningen uit de basiscursus voort te zetten en te verdiepen. Met deze ademhalingscursus voor gevorderden kan je na de beginnerscursus weer een volgende reeks stappen zetten die je helpen om nog verder tot rust te komen, spanningen los te laten, jouw gedachten te kalmeren, meer inzicht in jezelf te krijgen, e.d. Door de oefeningen die worden aangereikt bij de gevorderden cursus zet je dus je eigen proces weer verder op gang. De ademhaling neemt je mee op je innerlijke reis.

De ademhalingscursus voor gevorderden bestaat uit:

– Pranayama voor beginners en gevorderden

– Geestelijke ademhaling

– Ademmeditaties

– Persoonlijke begeleiding tijdens de les

Zie hiervoor de agenda op deze site of stuur me een e-mail.

Agenda

Ademhalingscursus voor gevorderden Rotterdam

Ervaring van een cursist

“Ik ervoer een intense rustbeleving en een zeer meditatieve bewustwording. De reinigende pranayama (ademhalingsoefening) was zeer verhelderend en heel verruimend, was zeer bijzonder. Ik voelde diepe ontspanning, tussen waken en slapen in. Mijn besef van tijd viel weg tijdens de oefeningen. Amparin begeleid je als geen ander tijdens dit proces van ademhaling en beleving. Het was een hele fijne warme groep, waar er vertrouwen heerste!”

Meer ervaringen

Praktische informatie

De ademhalingscursus bestaat uit 10 lessen van 1,5 uur.

Heb je vragen of wil je je aanmelden?
Neem dan contact met me op via:

E: dewittevlamyoga@gmail.com
T: 0624664000

(deze cursus vindt plaats bij voldoende aanmeldingen)

Naar contactformulier Naar de agenda

Ademhalingscursus voor gevorderden Rotterdam

Tarief ademhalingscursus voor gevorderden

Het tarief voor particulieren voor de gehele cursus van tien lessen is: € 165,-

Privélessen zijn ook mogelijk

Wil je liever een privéles volgen? Lees dan verder op deze pagina. Of stuur me een e-mail of bel eventjes en vraag naar de mogelijkheden.

Algemene voorwaarden

Op al mijn diensten zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing.

Je bent nu op de pagina: Ademhalingscursus voor gevorderden Rotterdam.

 

Ademhalingstechnieken

Nieuws

Meer nieuws