Een Integrale Yogales Rotterdam bestaat uit:

Een yogales bestaat uit verschillende technieken die elkaar versterken. Tijdens de lessen worden deze op een mooie manier samengesmolten tot een geheel.

Zie mijn nieuwsberichten om op de hoogte te blijven van de mogelijkheden en de corona maatregelen.

Hatha Yoga: lichaamsoefeningen

Onder Hatha Yoga verstaat men het aannemen van lichaamshoudingen (Asana’s). Men bereidt zich op de houding voor door de aandacht te concentreren. Gedurende het aanhouden van de houding wordt alle aandacht hierop gericht. Na de oefening volgt een rusthouding om de werking van de oefening te observeren.

De houdingen zijn geen doel, maar een middel. Hoe meer je de oefeningen vanuit je hart en stilte doet i.p.v. uit wilskracht, hoe groter het effect. Elke houding wordt versterkt door de juiste manier van ademen (Pranayama).

Pranayama: ademoefeningen

Prana is datgene dat zuurstof leven schenkt. Levensenergie. Pranayama zijn oefeningen voor het verbeteren en voor het beheersen van de levensadem. Je leert bewust volledig en diep te ademen. Door de adem te ervaren, kun je jezelf ervaren. Door middel van de adem kan je het bewustzijn in het lichaam brengen.

Ontspanning

Tijdens de ontspanningsoefeningen wordt men bewust van spanning in verschillende delen van het wezen. Het bewust worden en observeren hiervan is een eerste stap om tot verdiepte ontspanning te komen.

Concentratie en meditatie

Het stil maken van het denkvermogen is de voorwaarde om de concentratie te kunnen richten. Tijdens de meditatie komt men in aanraking met de mentale stilte, een fundamentele ervaring in de Integrale yoga. Men wordt een druk in het hoofd gewaar, die in de Integrale yoga wordt omschreven als “de kracht van boven”. Men komt in aanraking met het bewustzijn, dat tevens een kracht is. Het gewaarworden van het innerlijk bewustzijn, de onzichtbare kracht die zowel buiten als binnen tastbare resultaten oplevert, is nu juist de hele betekenis van het yogi’s bewustzijn.

Een Integrale Yogales Rotterdam

Heb je zin om een keer mee te doen?

Je kan altijd een gratis proefles Integrale Yoga bijwonen en op ieder gewenst moment in een groep instromen!

Gratis proefles yoga volgen

Tarieven

Tarief voor particulieren

De yogalessen bestaan uit blokken van 14 lessen die achter elkaar, iedere week worden gegeven.

Zie de agenda voor de wekelijkse lesdagen

Tarief voor 14 lessen: 135,-

Werkgevers bieden vaak de mogelijkheid voor hun medewerkers om de cursus uit een (opleidings)budget te betalen. Vraag jouw werkgever hiernaar.

Tarief voor organisaties

Organisaties kunnen voor hun medewerkers (individueel of groepen) yogalessen, workshops en privélessen aanvragen. Het tarief voor organisaties kan je bij mij opvragen, als dit gewenst is, kan ik een offerte/prijsopgave opstellen.

Vragen of aanmelden?

Voor vragen of aanmeldingen neem dan contact op via:

E: dewittevlamyoga@gmail.com

T: 0624664000

Naar contactformulier

Klik hier voor de ervaringen met yogalessen.

 

Je bent nu op de pagina: “Een Integrale Yogales Rotterdam”. Op al mijn diensten zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing.

Menu

Nieuws

Meer nieuws