Ervaringen met Integrale Yogalessen

Op deze pagina kan je de ervaringen lezen van cursisten die aan de Integrale Yogalessen hebben deelgenomen.
Laat je inspireren om ook mee te doen!

Contact opnemen

"Voor mij persoonlijk brachten de lessen me dichter bij mezelf en bij mijn hart"

De yogalessen zijn mij erg goed bevallen. Het zijn lessen waarin je tot rust komt en dichter bij jezelf komt, het is een rustpunt in de week.
Amparin geeft de lessen op een fijne manier, waarin ook ruimte is voor meditatie. Aan te raden aan iedereen die graag wil kennismaken met yoga en meer rust wil in zijn leven! Voor mij persoonlijk brachten de lessen me dichter bij mezelf en bij mijn hart.

Yoga heeft mij rust en ontspanning gebracht, door de dagelijkse oefeningen ben ik minder stijf en sta ik stabieler in het leven. Yoga is eigenlijk een “levenswijze” geworden. Ik hoop er nog lang en met veel plezier mee door te gaan!

"Er was meteen een klik. Dat vind ik erg belangrijk"

Ik heb wel meerdere yogalessen elders  gevolgd, maar bij Amparin was er meteen een klik. Dat vind ik erg belangrijk, want als ik me op mijn gemak voel bij iemand, kan ik me ook meer ‘geven’. Er heerst rust tijdens haar yogalessen, maar ze maakt ook soms een grapje tussendoor, dan moeten we allemaal erg lachen en daarna gaan we weer verder met yoga. Ik vind de meditaties tussendoor ook heerlijk ontspannend en ze weet precies welke muziek ze daarbij kan op zetten.

Ik ben heel tevreden over Amparin, een toppertje !!!

"Tijdens een yogales voel ik altijd zoveel rust. De meditatieoefeningen vind ik ook geweldig"

Ik vind de yogalessen bij Amparin heerlijk ontspannen, zo ontspannen dat ik soms bijna in slaap val, haha! Ik ben in het dagelijks leven altijd druk, druk, druk, en tijdens een yogales voel ik altijd zoveel rust. De meditatieoefeningen vind ik ook geweldig en zelfs mijn hevige rugpijn wordt minder na een yoga les.

Ik ben heel blij met jou Amparin!

"Ik hoor mezelf, voel me dichter bij mezelf staan en ervaar warmte, geduld en liefde"

Al langere tijd zocht ik naar een manier om de rust in mezelf te vinden. Even loskomen van de drukke buitenwereld. Ik kwam op de site van Amparin terecht en had er meteen een goed gevoel bij. Vanaf dag één voel ik me welkom in haar les.
Ik ben yoga gewoon maar gaan ervaren, zonder verwachtingen. Al na een paar lessen voel ik de aandacht die er kwam voor mezelf in de stilte, waardoor ik veel beter voel wat ik nodig heb. Ik hoor mezelf, voel me dichter bij mezelf staan en ervaar warmte, geduld en liefde.
Dank je wel Amparin!

"Ik ben meer in balans gekomen en veel bewuster geworden. Door de yoga ervaar ik ook meer soepelheid en geestelijke rust"

Yoga is voor mij een goed handvat naar een ontspannen leven. Ik ben hierdoor meer in balans gekomen en ben veel bewuster geworden. Door de yoga oefeningen ervaar ik ook meer soepelheid en geestelijke rust. Ik woon 5 hoog en kan nu veel beter de trap op sinds ik yoga doe!!

Ook ben ik heel blij met de ademhalingsoefeningen. Vroeger had ik last van hyperventilatie en nu niet meer. Dit dankzij de ademhalingsoefeningen die ik heb geleerd.

"Naast prettig opgebouwde, niet zweverige yogalessen, geeft ze me een gevoel van dat ik ergens hoor en ze laat mij in mijn waarde."

Ik heb zo’n 4 jaar lang yogalessen gevolgd bij een redelijk grote yogastudio. Ik had het daar prima naar mijn zin, alleen kreeg ik regelmatig een andere yogaleraar/es doordat de samenstelling van de groepen wijzigde.Op een dag kreeg ik Amparin als lerares en toen wist ik wat ik blijkbaar al die tijd gemist had, zonder dat te weten.
Naast prettig opgebouwde, niet zweverige yogalessen,geeft ze me een gevoel van dat ik ergens hoor en ze laat mij in mijn waarde.
Toen Amparin aangaf voor zichzelf te gaan beginnen heb ik me geen minuut bedacht en ben ik met haar meegegaan naar haar eigen praktijk, ”De Witte Vlam Yoga”. En daar heb ik geen moment spijt van, tot op de dag van vandaag!

"Door jouw lessen aard ik altijd en word ik er weer even aan herinnerd wat belangrijk is in het leven."

Ik wil je hartelijk bedanken voor het feit dat je zo fijn les geeft en de persoon bent die je bent. Door jouw lessen aard ik altijd en word ik er weer even aan herinnerd wat belangrijk is in het leven. Dat ik niet moet vergeten stil te staan bij nu en te genieten van het nu. Meestal kan ik dat goed onthouden, maar als ik wankel (eigenlijk altijd door stress op het werk), dan weet jij mij altijd weer te helpen, waarschijnlijk ongemerkt, maar ik merk het zeker. Nogmaals dank daarvoor! Lieve groet!

"De lessen vinden plaats in een ontspannen en gezellige sfeer. Voor mij was het een positieve ervaring!"

De lessen vinden plaats in een ontspannen en gezellige sfeer. Buiten de oefeningen krijg je wat achtergrond informatie over het hoe en waarom van de oefening. Er is ruimte voor vragen of andere invulling van de les wanneer je dit aangeeft, hierdoor kun je bijvoorbeeld langer stil staan bij het lichaamsgebied waar je op dat moment aandacht aan wilt besteden. Voor mij was het een positieve ervaring!

"Yoga is er niet alleen om klachten te verhelpen, maar ook om als persoon te groeien!"

Ik heb zittend werk en had dagelijks last van lage rugklachten. Ik kon niet ontspannen meer zitten en de spanningen trokken door naar mijn bovenrug en nek. Dit zorgde ervoor dat ik vaak afgeleid was en niet lekker in mijn vel zat.

Als oplossing gebruikte ik allerlei crèmes en ook ging ik naar allerlei behandelaren die mijn rug konden losmaken en masseren. Dit had echter altijd een tijdelijk effect.

Toen ik bij Amparin met Integrale Yoga in aanraking kwam, begon ik pas echt te voelen hoeveel spanning er in mijn rug zat. Alles voelde stram aan. Nadat ik ongeveer twee maanden de wekelijkse lessen had gevolgd, begon ik verschil te merken. Mijn rug voelde meer ontspannen aan en de spanningen trokken sneller weg door de oefeningen. Hier werd ik erg enthousiast van en begon de oefeningen zelf ook thuis te doen. Daardoor werden de spanningen in mijn rug langzamerhand opgelost en werd ik na enkele maanden klachtenvrij! Mijn rug blijft een zwakke plek die extra aandacht nodig heeft, maar met de yoga kan ik zelf deze aandacht geven. Behandelaren heb ik niet meer nodig omdat ik eventuele spanningen zelf met yoga weg kan halen. Ik beoefen yoga om mijn rug te onderhouden. Daarnaast doe ik yoga ook omdat ik het een verrijking vind, yoga is er niet alleen om klachten te verhelpen, maar ook om als persoon te groeien!

Ervaringen met Integrale Yogalessen