Ervaringen met privelessen met ademhalingsoefeningen

Op deze pagina kan je de ervaringen lezen van mensen die privelessen met ademhalingsoefeningen bij mij hebben gevolgd.
Heb je ook interesse om een priveles te volgen? Neem dan contact met me op!

Contact opnemen

"Ik had steeds meer stress en spanning door te hoge werkdruk"

Ik werk in de hulpverlening en merkte dat mijn werk mij heel veel stress gaf. De druk ervan werd steeds groter. Deze stress bleef maar voortduren en het ging steeds slechter met mij. Ik dacht: “dit kan ik niet meer volhouden, er moet nu iets gaan veranderen, zo kan ik niet doorgaan”.

Ik had steeds meer klachten: stress, spanning, slecht slapen, niet lekker in mijn vel zitten. Ik had een kort lontje en vond mijn werk niet meer leuk.

Ik dacht: “ik moet hulp zoeken”. En kwam bij Amparin terecht. Het voelde meteen goed, en we hadden een goede klik.

Amparin ging met mij aan de slag met ademoefeningen en ondersteunende lichte yoga oefeningen, aromatherapie en nog allerlei andere oefeningen die zij dan toepast vanuit haar veelzijdigheid. Dit vind ik superleuk!! En ook heel leerzaam.

Het was voor mij werkelijk thuiskomen bij mijzelf. Ik heb mijzelf weer terug gevonden door lichaam en geest weer bij elkaar te brengen. En ik heb geleerd om los te laten, en diep te kunnen ontspannen en tot rust te komen. Wat een mooie ervaring!

"Mijn angst- en paniekaanvallen zijn verdwenen"

Ik kwam bij De Witte Vlam Yoga omdat ik last had van angst- en paniekaanvallen. En stress. Ik ging met een open blik de privélessen volgen en wist niet wat mij te wachten stond. Ik had nooit zoiets gedaan. Dus het was allemaal nieuw voor mij.

Na de eerste privéles die heel goed beviel, moest ik deze oefeningen thuis gaan doen. En dat deed ik ook heel trouw. Toen ik bij de tweede les bij Amparin kwam, kon ik haar vertellen dat ik geen paniekaanvallen meer had in de afgelopen week! En dit bleef zo, door de lessen bij Amparin. De paniekaanvallen kwamen niet meer terug. Ik had dit in het begin nooit voor mogelijk gehouden. Ik ervaar veel minder lichamelijke klachten, voel mij rustiger, en mijn hartslag is ook kalmer.

Ik sta veel bewuster in het leven en heb meer inzichten gekregen over mijzelf, en hoe ik goed voor mijzelf kan zorgen.

Ik ervaar meer balans en harmonie in mijn leven en loop niet meer zo achter de feiten aan. En ik blijf veel meer bij mijzelf. Ik geniet meer van het leven en van de dingen die er echt toe doen. Ik had nooit gedacht dat de lessen zo’n goede uitwerking zouden kunnen hebben. Amparin neemt tijdens de privélessen echt de tijd voor je. Ze legt alles heel goed uit en begeleidt je goed op wat je nodig hebt, tijdens de lessen.

"Mijn hartritmestoornissen zijn weg!"

Ik kwam bij Amparin omdat ik last had van hartritmestoornissen. En mijn adem zat hoog in de borst en ik kon niet goed doorademen, ook had ik last van stress.

Ik heb allerlei onderzoeken in het ziekenhuis laten doen, maar gelukkig vonden ze niks ernstigs. Ze dachten dat het met stress te maken had.

Toen begon ik met een van de privélessen adem/ademtherapie bij Amparin. Gaandeweg verdwenen al mijn klachten! Het was voor mij echt een verademing. Ik ging mij steeds beter voelen. Ook heeft zij heel veel kennis van aromatherapie, wat ook heel goed voor deze klachten werkt, zij zette dit ook in. Ik kan het iedereen aanraden.

Ik ben nu veel meer in balans, voel mij rustiger en kan alles veel beter aan. Als ik aan Amparin vertel wat er bij mij speelt tijdens de les, dan weet zij heel goed welke oefeningen ze moet inzetten. Ze weet heel goed wat ik dan nodig heb. Fijn!

"Long COVID: kalmere ademhaling na ademoefeningen"

Helaas heb ik heftige Covid gehad en was ik er bijna niet meer geweest. Ik heb nu nog maar 50% van mijn longcapaciteit over. Ik ademde niet goed en was ontzettend moe en snakte vaak naar adem. Ook voelde ik mij vaak heel onrustig.

Ik kwam op de site van De Witte Vlam Yoga en dacht: hier moet ik naartoe!

Tijdens mijn eerste priveles merkte ik al wat de oefeningen met mij deden. Ik voelde voor het eerst sinds dat ik  corona had gehad, dat mijn ademhaling rustiger was. Aan het einde van de les voelde ik een diepe rust en ontspanning, en een betere ademhaling. Wat een bijzondere ervaring was deze les voor mij zeg. Ik ging heel tevreden naar huis en keek enorm uit naar de volgende!

"Met de ademoefeningen heb ik veel stress kunnen loslaten"

Ik heb een leidinggevende functie en mijn werk vraagt veel van mij. Ik kwam door de lessen bij Amparin te volgen, erachter dat ik eigenlijk altijd met mijn werk bezig was. Ook ’s avonds was ik vaak bezig om nog een paar uur achter de computer te werken. Ik stond altijd aan. Ik kon ‘de knop’ niet of moeilijk uitzetten.

Door de oefeningen die ik bij Amparin leerde en ook thuis ben gaan doen, merkte ik een goede verandering. Ik leerde om los te laten, en niet constant achter de feiten aan te lopen. Ik leerde tot rust en ontspanning te komen. En dat terwijl ik best wel een beetje een controlfreak ben.

Nu kan ik meer loslaten en geniet ik meer van alles. En wil niet meer terugvallen. Ik voel meer blijdschap (wat ik hiervoor al heel lang niet meer had) en zie het weer zitten.

Dank je wel Amparin, voor jouw steun en fijne privelessen. Zonder jou had ik dit echt niet gekund!