Priveles yoga Rotterdam

Wil je graag yogalessen volgen, maar vind je deelnemen aan groepslessen een te grote stap? Wil je graag individueel begeleid worden? Kies dan voor privélessen!

Wat zijn de voordelen van privélessen yoga?

De privéles met yoga kan je helpen als je voor het eerst wilt starten met yogalessen en je misschien een beetje onzeker bent over je yoga houdingen, en dit niet gelijk in een groepsverband wilt doen. Dan is één op één begeleiding een goede manier om hier kennis mee te maken en dit kan een opstapje zijn naar een groepsles.

Ook kan een privéles een goede optie zijn als je al yoga hebt gedaan en wilt beoefenen, maar je weet niet zo goed hoe je dit voor jezelf kunt opbouwen. De privélessen kunnen je helpen om in staat te zijn om elke dag thuis yoga te beoefenen.

Een privéles kan ook als maatwerk ondersteunend zijn bij: lichamelijke beperkingen, blessures, stress, rugklachten, spanningsklachten, burn-out, ziekte, herstelprocessen en meer.

Je krijgt de begeleiding die je nodig hebt en we gaan samen kijken naar welk eigen ritme voor jou het beste aanvoelt, waardoor je hierdoor meer kan groeien op jouw niveau.

Priveles yoga Rotterdam

Tijdens de yogalessen zal je ook kennis maken met de ademhalingsoefeningen en de meditaties die hier een onderdeel van zijn. Hierdoor verruim je je geest en jouw lichaamsbewustzijn.

Voordat we met een yogasessie beginnen bespreken we eerst wat jouw vragen, wensen of doelen zijn. Als yogadocent zal ik je begeleiden in elke yogahouding (asana) die past bij jouw behoeften en jou daar in zo goed mogelijk in sturen.

“Een yogales kan je helpen bij je ontwikkeling, zelfvertrouwen, meer verdieping, bewustwording, en meer balans en rust in je leven”

Het is natuurlijk ook leuk om een privéles te volgen met je partner, vriend, vriendin of kind. Of misschien met een groepje vrienden, of voor een speciale gelegenheid zoals een verjaardag, ed.  Je kan ook iemand verrassen met een yogales als cadeau! Wie zal het zeggen? Op deze manier kan je een ander een handreiking doen om kennis te maken met een yogales op een laagdrempelige manier.

Ervaringen van deelnemers met privelessen

“Tijdens mijn eerdere lessen bij andere yogascholen heb ik nooit gevoeld wat ik bij de eerste priveles yoga voelde bij Amparin.

Ik heb altijd last van veel gedachten, rugpijn en onrust in mijzelf. Na mijn eerste priveles yoga bij Amparin wist ik niet wat ik meemaakte.

Ik ervaarde een diepe rust in mijn geest, had bijna geen gedachten meer, mijn rugpijn was stukken minder en ik voelde mijn energie door mijn lichaam stromen.

ik heb die nacht na de les heel goed geslapen en de dagen erna voelde ik mij nog steeds de fijne nawerking van deze priveles. Wat een bijzondere ervaring al bij de eerste keer! Ik heb gelijk een afspraak gemaakt voor een tweede les, en kijk er heel erg naar uit!”

∼∼∼

“Vanwege lichamelijke (stress)klachten was ik gaan nadenken of Yogalessen iets voor mij zou zijn. Ik ben niet echt spiritueel aangelegd, maar wat ik wel wist, was dat ik mezelf al een tijdje helemaal kwijt was. Ik ben blij dat ik bij Amparin terecht ben gekomen.

Zij heeft me tijdens privelessen geleerd om écht in contact te komen met m’n lichaam en om de rust te vinden tijdens mijn periode van overspannenheid. Langzaam begin ik weer dichter bij m’n gevoel te komen, waardoor ik beter kan luisteren naar wat m’n lichaam nodig heeft. En hoewel ik nog een lange weg te gaan heb, gaat het stukken beter dan eerst.

Amparin is een vriendelijk en warm persoon, het is heel fijn om op locatie te kunnen komen; even helemaal uitchecken uit de wereld en inchecken bij jezelf. Wat ik ook fijn vind, is dat ze heel goed rekening houd met wat jij nodig hebt, ook al weet je dat soms zelf niet eens. Ze daagt je ook uit, om te kijken of sommige dingen al wel lukken. En ze heeft een goed gevoel voor humor.

Het gaat bij haar totaal niet om lenigheid en prestatie, maar meer om contact te hebben met je eigen lichaam en te voelen wat het nodig heeft om weer goed te kunnen stromen. Zodra ik na de les naar buiten stap, merk ik dat ik alles heb losgelaten en dat er weer ruimte is voor iets nieuws…

Bedankt Amparin!”

∼∼∼

“Ik heb meerdere soorten yoga gedaan, maar nooit het gevoel gehad dat ik thuis kwam bij deze soorten yoga. Bij De Witte Vlam Yoga was ik bij de eerste oefening gelijk thuis.

Ik had gelijk het gevoel waar ik zolang naar opzoek was……..thuis komen bij mijzelf. Dichter bij mijzelf zijn, met een volledig bewustzijn.

De privélessen waren ervaringen die ik nooit zal vergeten. Ik ga verder met yogalessen bij Amparin”.

Lees meer over Integrale Yoga

Heb je interesse?

Stuur dan een e-mail of bel even en vraag naar de mogelijkheden!

Telefoonnummer: 0624664000
E-mailadres: dewittevlamyoga@gmail.com

Ik hoop je snel te kunnen verwelkomen tijdens jouw eerste privéles en jou hierin te mogen begeleiden!

Namaste!

Amparin

Naar contactformulier

Tarieven

Tarief voor particulieren

Het tarief per privéles van 1 uur is € 70,- per persoon.

Privélessen met meerdere personen is mogelijk, je kan bij mij deze tarieven opvragen.

Je bent nu op de pagina: Priveles yoga Rotterdam.

Op al mijn diensten zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing.

Menu

Nieuws

Meer nieuws