Priveles yoga Rotterdam

Wil je graag yogalessen volgen, maar vind je deelnemen aan groepslessen een te grote stap? Wil je graag individueel begeleid worden? Kies dan voor privélessen!

Zie mijn nieuwsberichten om op de hoogte te blijven van de mogelijkheden en de corona maatregelen.

Priveles yoga

De priveles yoga kan je helpen als je voor het eerst wilt starten met yogalessen en je misschien een beetje onzeker bent over je yoga houdingen, en dit niet gelijk in een groepsverband wilt doen. Dan is één op één begeleiding een goede manier om hier kennis mee te maken en dit kan een opstapje zijn naar een groepsles. Of als je al een ervaren yogi bent en begrijpt de voordelen van een dagelijkse beoefening van yoga, maar je weet niet zo goed hoe je dit voor jezelf kunt opbouwen zodat je in staat bent elke dag thuis yoga te beoefenen. Een privéles kan ook ondersteunend zijn bij: bepaalde beperkingen, blessures, stress, rug klachten, spanningsklachten, burn-out, ziekte of herstel.

Je krijgt de begeleiding die je nodig hebt en we gaan samen kijken naar welk eigen ritme voor jou het beste aanvoelt, waardoor je hierdoor meer kan groeien op jouw niveau.

Priveles yoga Rotterdam

Tijdens de yogalessen zal je ook kennis maken met de ademhalingsoefeningen en de meditaties die hier een onderdeel van zijn. Hierdoor verruim je je geest en jouw lichaamsbewustzijn.

Voordat we met een yogasessie beginnen bespreken we eerst wat jouw vragen, wensen of doelen zijn. Als yogadocent zal ik je begeleiden in elke yogahouding (asana) die past bij jouw behoeften en jou daar in zo goed mogelijk in sturen.

“Een yogales kan je helpen bij je ontwikkeling, zelfvertrouwen, meer verdieping, bewustwording, en meer balans en rust in je leven”

Het is natuurlijk ook leuk om een privéles te volgen met je partner, vriend, vriendin of kind. Of misschien met een groepje vrienden, of voor een speciale gelegenheid zoals een verjaardag, ed.  Je kan ook iemand verrassen met een yogales als cadeau! Wie zal het zeggen? Op deze manier kan je een ander een handreiking doen om kennis te maken met een yogales op een laagdrempelige manier.

De yogales/yogalessen vinden plaats in ons sfeervolle “Centrum voor Inzicht” waar je alle persoonlijke aandacht krijgt.

Ervaring van een deelnemer

“Ik heb meerdere soorten yoga gedaan, maar nooit het gevoel gehad dat ik thuis kwam bij deze soorten yoga. Bij De Witte Vlam Yoga was ik bij de eerste oefening gelijk thuis. Ik had gelijk het gevoel waar ik zolang naar opzoek was……..thuis komen bij mijzelf. Dichter bij mijzelf zijn, met een volledig bewustzijn. De privélessen waren ervaringen die ik nooit zal vergeten. Ik ga verder met yogalessen bij Amparin”.

Lees meer over Integrale Yoga

Heb je interesse?

Stuur dan een e-mail of bel even en vraag naar de mogelijkheden!

Telefoonnummer: 0624664000
E-mailadres: dewittevlamyoga@gmail.com

Ik hoop je snel te kunnen verwelkomen tijdens jouw eerste privéles en jou hierin te mogen begeleiden!

Namaste!

Amparin

Naar contactformulier

Tarieven

Tarief voor particulieren

Het tarief per priveles van 1 uur is € 65,- per persoon.

Werkgevers bieden vaak de mogelijkheid voor hun medewerkers om de priveles uit een (opleidings)budget te betalen. Vraag jouw werkgever hiernaar.

Tarief voor organisaties

Organisaties kunnen voor hun medewerkers (individueel of groepen) yogalessen, workshops en privélessen aanvragen. Het tarief kan je bij mij opvragen, als dit gewenst is, kan ik een offerte/prijsopgave opstellen.

Je bent nu op de pagina: Priveles yoga Rotterdam.

Op al mijn diensten zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing.

Menu

Nieuws

Meer nieuws