Yogalessen bij De Witte Vlam Yoga

Bij De Witte Vlam Yoga kan je op allerlei manieren yoga ervaren. Yoga is meer dan een methode, het is meer dan de oefeningen; het is een pad van persoonlijke ontwikkeling. Op dit pad leer je tot jezelf te komen, spanningen los te laten, geduldiger te zijn, de band en connectie met jouw lichaam te herstellen, vertrouwen in jezelf en jouw lichaam te hebben, geestelijk los te laten, te accepteren en jezelf beter te leren kennen. Dit en nog veel meer kan je uit de yoga halen.

Mijn yogalessen bestaan uit een combinatie van verschillende methoden, zodat je op de verschillende aspecten van jezelf werkt; lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel. Dat is ‘Integrale Yoga’; een integratie van methoden. Overigens is mijn yoga praktisch, toepasbaar, nuchter en laagdrempelig genoeg, zodat iedereen eraan kan deelnemen.

Ook kan je de yogalessen gebruiken bij het ondersteunen van jouw herstel bij stress, overspannenheid, (chronische) hyperventilatie, burn-out, angst- en paniekklachten, slaapproblemen, omgaan met ziekte en meer. En ook kan je ze preventief gebruiken: om klachten te voorkomen en in balans te blijven.

Klik hieronder op de buttons om meer te lezen over de wekelijkse yogalessen, een gratis proefles die je kan volgen en over de privélessen yoga die je kan aanvragen.

Als je nog vragen hebt, of als je je wilt aanmelden, neem dan gerust contact met me op.

Amparin

Contact
Yoga Rotterdam

Wekelijkse yogalessen

Ontspan diep en kom tot jezelf met wekelijkse yogalessen

Meer informatie
Yoga en corona: beweging helpt bij een gezond leven

Proefles yoga

Ervaar het zelf en volg een gratis proefles yoga in de groep

Meer informatie
Yoga Rotterdam

Privéles yoga

Ik zal je begeleiden bij elke yogahouding die bij jou past

Meer informatie

Nieuws & Blog

Yoga tegen rugklachten

Yoga tegen rugklachten Yoga tegen rugklachten. Heb je rugklachten en wil je deze verminderen? Volg dan yogalessen die voor iedereen makkelijk en laagdrempelig te... Lees verder

Naar alle nieuws & blog berichten